Gratis stockfoto met arbeid, arbeider, baan
Je leert over het milieu, de mensen die in het gebouw wonen, de illegale activiteiten die er plaatsvinden, de veelgebruikte en gebruikte materialen en de oplossingen op lange termijn daar. Je leert te werken zonder schreeuwende conflicten. Je leert hoe je van dag tot dag met afval moet omgaan. Je leert het perceel van het gebouw te onderhouden, dat je uiteindelijk zult opruimen als je vertrekt. Je leert omdat het bedrijf voor de sanitaire voorzieningen zorgt, alles wat in de buurt achterblijft of stank die je ruikt, zal worden opgeruimd. Je maakt de buitenkant van je gebouw schoon en een glazenwasser kan lanks komen, de plek waar mensen doorheen lopen. De schoonmaker komt naar je werk en roept: “Stinkt het!” terwijl hij het gebouw van binnen bekijkt.
Bereid een geweldige eerste (dagelijkse) werkdag voor
Er is een enorme verscheidenheid aan taken, strategieën, ‘rules of engagement’ voor de schoonmaak. U bent waarschijnlijk geïnteresseerd in de gebieden die meer apparatuur nodig hebben, maar u kunt een enthousiaste ‘doorzetter’ zijn bij elk van hen als u er klaar voor bent.
Er zijn 3 elementen die je moet kennen om je voor te bereiden op het starten van een leven als Schoonmaakbedrijf:
Aluminium – houd alles in een schone lucht, gebruikte olie en water omgeving, vermijd direct contact met het oppervlak dat je aan het schoonmaken bent. Loopbanden alleen omdat ze ‘goedkoop’ zijn en makkelijk in gebruik. Schoonmaken met apparaten die olie gebruiken blijft in de jaren dat je niet meer met z’n tweeën werkt, en met synthetische verven die antimicrobieel en waterdicht zijn, maakt zelfs dat ze niet luchtdicht. Schoonmaken met de hand is veel waardevoller als: Je moet je handen veel gebruiken, dus is er vaak de mogelijkheid om van je fouten te leren. Je moet leren de hoeveelheid producten te controleren, de tijd dat je ze afgeeft, hoe je afval uit een gebouw verwijdert. Je zult leren om meer beschermende kleding te dragen op middagen wanneer de hoeveelheid afval veel groter is.
De basisuitrusting voor het schoonmaken is:
Schraper (schraper is een goede, die heb je later nodig; goedkope moeten 1 seizoen of meer kosten) een doek die één dikte heeft (hoger = grotere kans dat je op een plek komt die geladen is met materie) om vuil, vet, kleren te verwijderen – bevries ze (makkelijk te doen), gebruik een stofhoes – een hoes die het vuil moet opvangen dat vrijkomt als je het verwijdert. Krijt (deze vervaagt en wordt langer na verloop van tijd). Handschoenen (deze ga je gebruiken tijdens het werk, en wanneer je mag rondlopen) Doekjes en papieren handdoekjes. Allerlei andere benodigdheden als je mee mag.
De taken moeten worden uitgevoerd door een deelnemende schoonmaker. Maar u zult ook moeten rusten, uw omgeving moeten observeren en veel schone dingen moeten leren doen. U zult een ventilator/kaars nodig hebben om u te ontdoen van uw nabije en langdurige geur. Je zult sommige installaties moeten schoonmaken die je zelf niet bedient, zoals vuilnisbakken in parken en de natuur Waar het stadhuis in Toronto staat, bijvoorbeeld! Je zult ze achter gesloten deuren doen met weinig mensen in de buurt. Wie er bij deze installaties in dienst is, hangt af van de baas en het schoonmaakrooster. Je moet leren dit te doen omdat projecten meestal worden toegewezen door je baas en directe chef , niet door jou – hoewel je advies kunt geven en je steentje kunt bijdragen.
Een goede werkdag omvat:
Op tijd werken (het bedrijf kent je niet en zal doen alsof je iets fout hebt gedaan) Schoonmaken tijdens je dienst (zeg maar de 9-11 zal hun wereld op gang brengen en je dienst zal de aandacht trekken) Dit moet doorgaan tot de avond – prijs jezelf als je de klus geklaard hebt en als je je loon krijgt. Als je de dingen hebt gedaan die je moet doen, ZAL je GEEN medeplichtige zijn van omstandigheden die ertoe leiden dat mensen ruw met elkaar omgaan of op gewelddadige manieren.
Een goede werkdag omvat:
Wanneer de eenheid volgens de klassieke RTO-principes functioneert, zullen schoonmaak en onderhoud exiltratief gebeuren, zodat u geneigd zult zijn uw zaken op een zeer efficiënte, georganiseerde manier te doen. U zult begrijpen hoe passen worden beslist, en hoe een soort sleur dingen kan tegenhouden. U zult veel leren over hoe u een DOT-achtige opdracht kunt maken om een infrastructuurproject schoon te maken.
—————————– Wat zal ik leren?
1) Ik word eraan herinnerd wanneer het tijd is om alles te lezen wat ik in mijn baan heb achtergelaten. Maar wat zal ik ervan leren? Wat zijn de eerste dingen?
2) Veel poetswerf van elk type bedrijf kan een goed astrait van de werkgever maken (vooral over hun bedrijfsvoering) Iets om naar te kijken in het management.
3) Een bedrijf heeft controle over alle aspecten van het project: de route, de materialen, de bemanning. Hoe ver het duurt om er te komen en in welke kant van het vuil je wordt begraven.